Zo mam| Marion Boon | Kolgans 22 | 1688WS Nibbixwoud | T 06-55575709

E: info@zomam.nl | www.zomam.nl | KvK nr Amsterdam 12313443445

Zo mam

Home
Meld je nu aan:

Even voorstellen

Even voorstellen

Zwangerschapsyoga Wognum

Cursus in Wognum

Zwangerschapsyoga Zwaag

Cursus in Zwaag

Zwangerschapsyoga Privé-les

 

CursusPriveles

Babymassage

 

CursusBabymassage

Zo mam

Gratis

Proeflessen

OverProefles

Prijzen en Acties

Prijslijst

Huisregels

Huisregels

Reacties

Gastenboek

Waarom babymassage?

Babymassage is in de eerste plaats heel leuk om te doen omdat vrijwel elke baby ervan houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden. Massage voldoet niet alleen aan de intense behoefte van kinderen om aangeraakt te worden, maar het biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Woordloos communiceren met je kindje
Babymassage is woordloos communiceren. Wat voel je onder je handen? Hoe reageert de baby erop en wat doe je daar dan weer mee? Al doende ontstaat er een heel gesprek in lichaamstaal waardoor je elkaar steeds beter leert kennen en aanvoelt. Dit geeft een enorme voldoening aan zowel ouder als kind. Je baby voelt zich veilig en gekend wat de overgang van baarmoeder naar buitenwereld zal vergemakkelijken.

Stimulerend en kalmerend
De massage stimuleert ook de werking van allerlei organen en systemen in het lichaam, maar bevordert ook het algemeen welbevinden. Door het opheffen van spanningen in het lichaam wordt je kindje rustiger en meer in balans.

Een massage heeft een kalmerende invloed op het hele organisme. Na een massage word je ontspannen en tegelijkertijd energieker. Slap weefsel wordt gestimuleerd, verkrampte spieren ontspannen zich.

Beïnvloeding lichamelijke processen
De volgende processen in het lichaam worden door massage direct beïnvloed: