Zo mam| Marion Boon | Kolgans 22 | 1688WS Nibbixwoud | T 06-55575709

E: info@zomam.nl | www.zomam.nl | KvK nr Amsterdam 12313443445

Zo mam

Home
Meld je nu aan:

Even voorstellen

Even voorstellen

Zwangerschapsyoga Wognum

Cursus in Wognum

Zwangerschapsyoga Zwaag

Cursus in Zwaag

Zwangerschapsyoga Privé-les

 

CursusPriveles

Babymassage

 

CursusBabymassage

Zo mam

Gratis

Proeflessen

OverProefles

Prijzen en Acties

Prijslijst

Huisregels

Huisregels

Reacties

Gastenboek

Jannie, moeder van een dochter
“Ik wil je bedanken voor de leerzame cursus, ik heb er echt heel veel aan
gehad. Had weeën-stormen omdat ik ingeleid werd, de flankademtechniek lukte niet meteen, hyperventileerde veel maar werd door hulp van de verpleegsters weer even op jouw techniek gewezen en toen ging het goed.
En bij het persen ging het ook goed, door jou techniek was ze er met 3 kwartier.
Ik ben echt blij dat ik de cursus heb gevolgd! Je mag trots zijn want je
hebt het mij echt goed geleerd heb ik gemerkt!”

Martine, moeder van een dochter
“Ik ben blij dat ik deze cursus zwangerschapsyoga heb gevolgd. Het aantal lessen en het aantal deelnemers was precies goed en de (ademhalings-)oefeningen en informatie die werd gegeven heb ik als nuttig ervaren.
Verder is de cursus lekker ontspannend. Na mijn bevalling werd door de verloskundige gezegd dat je echt kon merken dat ik een cursus zwangerschapsyoga had gevolgd.”

Wendy, moeder van twee
“Aan de yoga heb ik vooral wat gehad aan de ademhalingstechnieken en de ontspanningsoefeningen (van je voorstellen dat je in een veilige omgeving bent met een  bepaalde kleur.”)

Lisette, moeder van een dochter
“Ik wil graag  nog kwijt,  dat ik heel veel aan de yoga heb gehad. Mijn ademhaling had ik van begin af aan goed onder controle. Ik vroeg mijn vriend om mee te tellen tijdens het puffen, zodat ik mij op zijn stem kon focussen. Doordat ik de pijn goed kon weg puffen, was ik tussen de weeën door soms zo ontspannen dat ik in slaap viel. Heel apart was dat.”

Wendy, moeder van een zoon
 “Fijn dat ik de cursus  gevolgd heb. Nu heb ik een betere ervaring gehad dan de vorige keer.
Daarnaast was ik ook zekerder van mijzelf omdat ik tijdens je cursus had geleerd hoe ik moest omgaan met de persweeën, maar vooral wat ik moest doen als ik geen persweeën had (zoals bij mijn eerste bevalling) en ik het op eigen kracht zou moeten gaan doen.
De ervaring dat ik ineens wel persweeën kreeg was ook bijzonder, omdat ik nu het ‘omslagmoment’ voelde (wat je had verteld tijdens de cursus). En ik hierdoor veel bewuster de bevalling meemaakte.”

Sandra, moeder van drie
“Ik vond het erg prettig vanavond, het voelt goed en ben erg blij dat ik me toch aangemeld heb. De sfeer was goed en fijn om te merken dat andere ook wel ergens last van hebben. Ik heb zin in de volgende keren! Bedankt en tot volgende week.”

Petra, moeder van drie
“Lekker met je lijf bezig zijn, helemaal niet zweverig. In beweging zijn op een gezonde manier. Na afloop had ik echt het gevoel dat ik me goed had ingespannen op een verantwoorde manier. Wat ik ook heel fijn vond was dat er informatie werd gegeven, maar niet te veel. De lessen waren echt gericht op ontspanning. De informatie was duidelijk, kort en bondig maar zeker niet te veel. Erg leuk om zo bewust bezig te zijn met je dikke buik, de zwangerschap en natuurlijk je kindje. Pure ontspanning. Daarnaast is het ook erg gezellig want daarna was er altijd even napraten en een kopje thee.”

Melanie, moeder van twee
Wat een heerlijke cursus! Zeker een aanrader. Marion doet het ook echt heel leuk en op een fijne manier. Voor ieder wat wils zeg maar. Vooral tijdens de bevalling veel aan de ademtechnieken gehad”

Nynke, moeder een zoon
Lekker ontspannen en niet zweverig. Gewoon gezellig en de sfeer was er top. We hadden ook echt een leuk groepje zo. Ik kom nog eens terug hoor!”

Elina, moeder van twee
Ik wil je bedanken voor de leuke lessen. Ik heb er erg van genoten.
Fijn dat je het programma in de loop van de cursus steeds meer aanpaste aan onze behoefte en daar goede adviezen in gaf. Ik vond het ook fijn dat je bij de oefeningen wat achtergrond informatie gaf, zoals vooral toen je vertelde over de buikspieren en de bekkenbodemspieren.
Ik vond de ontspanningsoefeningen erg prettig. Dit vond ik het fijnste moment van de les.  Ook de locatie vond ik erg prettig! Een heerlijke ruimte, dat geeft ook een positief gevoel.”

Melanie, moeder van drie
Ik kon jammer genoeg niet mee doen met de yoga lessen ivm planning tov bevalling, ik heb dat enorm gemist. Ik heb wel zwangerschapsbegeleiding gedaan, maar heb daar enorm veel spijt van. Ik heb ook bij mijn verloskundige Pura Vida flink reclame voor jou gemaakt hoor. Ik  vond jouw lessen zo enorm veel meer betekenis hebben voor tijdens de bevalling.