Zo mam| Marion Boon | Kolgans 22 | 1688WS Nibbixwoud | T 06-55575709

E: info@zomam.nl | www.zomam.nl | KvK nr Amsterdam 12313443445

Zo mam

Home
Meld je nu aan:

Even voorstellen

Even voorstellen

Zwangerschapsyoga Wognum

Cursus in Wognum

Zwangerschapsyoga Zwaag

Cursus in Zwaag

Zwangerschapsyoga Privé-les

 

CursusPriveles

Babymassage

 

CursusBabymassage

Zo mam

Gratis

Proeflessen

OverProefles

Prijzen en Acties

Prijslijst

Huisregels

Huisregels

Reacties

Gastenboek

Even voorstellen

Mijn naam is Marion Boon-Swart. Ik woon sinds 2002 in Nibbixwoud samen met mijn man Pjotr en onze drie kinderen Ramon, Lisanne en Sander.

 

Doordat ik mijn eigen zwangerschappen altijd als iets heel moois en bijzonders heb ervaren, ik al heel wat  jaren yoga beoefen en ik als gastouder veel met kinderen werk, is het voor mij vooral een heel logische stap om zwangerschapsyoga te geven.

 

Ik vind het iedere keer weer fijn om vrouwen die in verwachting zijn te begeleiden en het proces van zo dichtbij mee te maken. Het is mooi om te zien hoe iemand zich tijdens de lessen ontwikkelt en zich helemaal vertrouwd voelt met de yoga.

 

Mijn uitgebreide opleidingen en ervaringen maken dat ik inzicht heb in wat je als zwangere vrouw echt nodig hebt. Veelal is dit ontspanning, maar ook handvatten om je zwangerschap en bevalling zo fijn en goed mogelijk te beleven.

 

Ook de baby massage cursus die ik geef, ben ik er op gericht datgene te bieden wat jij als moeder nodig hebt. Goede informatie, vertrouwen in jezelf en je kindje, maar zeker ook plezier en ontspanning blijven belangrijk.

 

 

Gevolgde opleidingen en cursussen

 

 

 

Contact
 

Marion Boon

Kolgans 22
1688 WS Nibbixwoud
Tel. 06-55575709

Email info@zomam.nl

KvK.nr. Amsterdam 12313443445